tag:blogger.com,1999:blog-2763085409718393987.post4617101642122164274..comments2023-11-14T07:19:13.516-08:00Comments on İNCİ İLE DÜNDEN BUGÜNE: KIRMA YEŞİL ZEYTİNİnci Yemekhttp://www.blogger.com/profile/13492445827053721394noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-2763085409718393987.post-5697450410458439212015-09-09T22:59:04.838-07:002015-09-09T22:59:04.838-07:00Bende yeni kurdum. Yalnız ben kışın yiyeceğimizin ...Bende yeni kurdum. Yalnız ben kışın yiyeceğimizin tuzunu atıp suyunu koydum bir daha açmjyorum.<br />Eğer hemen yiyeceksem bir hafta on gün suyunu değiştirip tatlandiriyorum ve tuzluyorum kahvaltıya hazır oluyor.<br />Sizinde elinize sağlık....<br />Allah ağız tadıyda yemek nasıb etsin.Şenay Arpaciogluhttp://senayarpacioglul.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2763085409718393987.post-64856339708077187272012-12-13T09:14:58.242-08:002012-12-13T09:14:58.242-08:00Zarif ziyaretinize çok teşekkür ederim. Sık sık uğ...Zarif ziyaretinize çok teşekkür ederim. Sık sık uğrarım. iyi akşamlar:))Nursevin SÖNMEZhttps://www.blogger.com/profile/08305919524848655083noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2763085409718393987.post-49487982573180393562012-12-13T04:46:33.212-08:002012-12-13T04:46:33.212-08:00Arkadaşlarım benim için değerli yorumlarınız ve ön...Arkadaşlarım benim için değerli yorumlarınız ve önerileriniz için çok teşekkür ederim:)<br />Hepinize kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum...İnci Yemekhttps://www.blogger.com/profile/13492445827053721394noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2763085409718393987.post-43898895720304651842012-12-12T22:08:39.088-08:002012-12-12T22:08:39.088-08:00Eşimin memleketi hataydan gelir bizze her yıl 5-6 ...Eşimin memleketi hataydan gelir bizze her yıl 5-6 kilo,çok severm..Ellerine sağlık cnmAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/13235380971839144605noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2763085409718393987.post-7594284202743665932012-12-12T13:55:13.198-08:002012-12-12T13:55:13.198-08:00tamda zamanı ben yeşil zeytini Edremit zeytininden...tamda zamanı ben yeşil zeytini Edremit zeytininden yapıyorum, bir kısmı oldu. Ellerine sağlık, kolay gelsin canım. Ferkayhttps://www.blogger.com/profile/07798855249093108212noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2763085409718393987.post-40728215466598188452012-12-12T13:07:29.505-08:002012-12-12T13:07:29.505-08:00Ellerinize sağlık. Çok lezzetli görünüyor. Kırma z...Ellerinize sağlık. Çok lezzetli görünüyor. Kırma zeytini bu yıl ilk kez yaptım hemen bitirdik. Bende 4 yıldır çizme zeytin kurarım.Eğer limonların kabukları soyularak zeytin bidonuna yerleştirilirse hiç porlanma olmuyor. Benim zeytinim hiç porlanmıyor. Tabiki elimizi değdirmezsek. Klorlu sudada erir zeytinler. Sevgilerr Nursevin SÖNMEZhttps://www.blogger.com/profile/08305919524848655083noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2763085409718393987.post-26633039444258551522012-12-12T12:28:59.535-08:002012-12-12T12:28:59.535-08:00çoooook severim eline sağlık canım sevgilerçoooook severim eline sağlık canım sevgileryemekbiraşkhttps://www.blogger.com/profile/04127185835466497871noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2763085409718393987.post-42981228828559852052012-12-12T03:39:03.354-08:002012-12-12T03:39:03.354-08:00Ellerinize sağlık inci hanım afiyetle yiyin inşall...Ellerinize sağlık inci hanım afiyetle yiyin inşallah.4 yıldır bende kırma,çizme ve siyah zeytinimi kendim yapıyorum:)bizim evde en çok kırma zeytin seviliyor.SevgilerTarif diyarıhttps://www.blogger.com/profile/11827447453982828707noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2763085409718393987.post-73013356367630162602012-12-12T03:34:45.691-08:002012-12-12T03:34:45.691-08:00 Şimdiden ellerinize sağlık, detayları bekleyeceği... Şimdiden ellerinize sağlık, detayları bekleyeceğim:)Elifin Terazisihttps://www.blogger.com/profile/11333979672673139995noreply@blogger.com