![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiynwNMPWxzKzSyFfL152Aqt-qGS213FRduu2sUoQ_UD7N8S_lWfzTDjR6QI-BCv3GwMx8OSMZ4sQG3PSKgMAn6ZEQWEOAxgXbg4jDELkvOinm7TNGaOQxld3bGRoV3LoT4fpRx9Z47HB8/s280/20032009302.jpg)
Malzemeler:
2 adet paskalya
1 kg süt
2 kahve fincanı un
1,5 su bardağı şeker
50gr kakao
1 yumurta
vanilya
1 tatlı kaşığı tereyağ
Hazırlanışı:
paskalyaların kabukları soyulup küp küp doğranır.
krema için yağ ve vanilya hariç bütün malzemelerle muhallebi hazırlanır,ateşten alınca yağı ve vanilya ilave edilir.Yağ eridikten sonra 1 su bardağı soğuk su dökülür mikserle 1-2 dakika kadar
çırpılır.Bir tasın içine bir kat paskalya bir kat krema olarak tepeleme yığılır.En üste krem şanti sıkılır.Bir gece dinlenirse güzel olur.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgX58MV8V1EvpJkhJs0Juf0TY878F5Bbt-qaPggFtbEJygRDVmb_f-rBKes6N-NP8RHnnoZN4CzE-V2-abcnM2TOoncLTOUrjhdM_M9ML5LZUL1evcjrLxEU71xCsx9bRLIN97HewuTLWI/s280/20032009305.jpg)
hiç denemedim ama eminim güzeldir...ellerine sağlık...iyi hafta sonları...
YanıtlaSilGörüntüsü harika.
YanıtlaSilTadi zaten nefis olmustur.
Ellerine saglık.
Sıcacık sevgiler.