![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi8Y9nQbJEaKPOvYVh8ji563FwqFES9kZ66TYoAB2czsy0uZJkOrfXcjzlhjqzfswZr2K0iZm4HwW19-j_-xd6c8IDPf7mVhn54tC0jqDW5Hs3V1FWfGMjTOJL4nTAZevtopJVPxTnqu6I/s280/borani.jpg)
Malzemeler:
½ kg ıspanak
3-4 yemek kaşığı zeytinyağı
1 kase sarımsaklı yoğurt
Kırmızı biber
Hazırlanışı:
Ispanaklar ayıklanıp yıkandıktan sonra yemeklik olarak doğranır.Suyu süzüldükten sonra tencereye alınır.Üzerine zeytinyağı dökülür.Kendi suyu ile kavrulur.Soğumaya bırakılır.Daha sonra servis kabına alınarak üzerine sarımsaklı yoğurt dökülür.Kırmızı biber serpilir.
AFİYET OLSUN...
E şiştim ben. Bu da hafiftir, iyi gider üzerine.
YanıtlaSil