Hepinize selamlar,hiç hindi yüreği patatesli yedinizmi?işte tarifi.
Malzemeler:
1 paket hindi yürek
1 tane soğan
1tane biber
2 tane domates
1 tatlı kaşığı salça
2-3 tane patates
mısıryağı
Hazırlanışı:
Çok az mısıryağını tencereye alın üzerine yemeklik doğranmış soğanı sıra ile biberi,
domatesi,salçayı ve istediğiniz şekilde doğranmış yüreği ve patatesi tencereye alıp karıştırın yeterince ısı aldıktan sonra gereiyorsa sıcak su ilave edebilirsiniz.
tuzunu da ayarladıktan sonra ateşten alınız.karabiber,kırmızıbiber serperek servis edilir.afiyet olsun...
ELLERİNE SAĞLIK ARKADAŞIM BİR KEZ HİNDİ ETİ YEMİŞTİM ÖYLE YÜREĞİNİ FALAN YEME ŞANSIM OLMADI PATATESLİ FARKLI BİR TARİF SİZLERE AFİYETLER OLSUN....
YanıtlaSilHarika olmus Sevgili Inci, ellerine saglik.
YanıtlaSilSevgiler ve guzel bir hafta dilegimle.
hindi yüreği daha önce hiç yemedim ama normal yüreği sevmem şahsen tabi zevkler tartışılmaz. ellerine sağlık inci abla
YanıtlaSilHindi etini haşlanmış severim ama yüreğini hiç yememiştim. Enteresan hiç dikkat etmedim, hindi yüreği parça olarak mı satılıyor, İnci?
YanıtlaSilİnci'cim çok lezzetli olmuştur eminim.Görünüşünden belli.ellerine emeğine sağlık.size afiyet bal şeker osun...
YanıtlaSilsevgiyle kal,
www.meltemmutfakta.com
Çok güzel görünüyor.
YanıtlaSilİyi haftalar canım.
Sevgiler.
İnci'cim,güzel yorumun için çok teşekkür ederim.
YanıtlaSilsevgiyle kal,
Ellerine sağlık canım, nefis görünüyor. Farklı bir yemek olmuş.
YanıtlaSilellerine sağlık inciciğim,
YanıtlaSildenemek lazım,nefis görünüyor
sevgiler
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
YanıtlaSilİnci abla güzel dilerklerin için çoook teşekkür ederim sana layık değil ama sana bi armağanım var bloguma gelirsen eğer vereyim :)
YanıtlaSilValla ne yalan söyliyim bende daha önce hiç hindi yüreği yemedim. Ama denemek lazım. Ellerine emeğine sağlık İnci'ablacım.
YanıtlaSilGERÇEK DOSTLARIN KALPLERİ ARASINDA GÖZLE GÖRÜLMEYEN İPLER OLURMUŞ,
YanıtlaSilİNSANLAR UZAKLAŞTIKÇA İPLER GERİLİR AMA ASLA KOPMAZMIŞ...