Bu tarifi muhteremle afiyetlede gördüm hemen hazırladım bir çok defa hazırladığım halde
resimlemek bu güne kısmet oldu:) Bu tarz lezzetler çok hafif oluyorlar suflenin versiyonları gibiler,ana yemek olabilir denemenizi tavsiye ederim.
Malzemeler:
4 tane orta boy kabak
1 su bardağı süt
1 küçük çay bardağı sıvı yağ
1 tane yumurta
3 tane yufka
1 küçük kalıp beyaz peynir
1/2 demet dereotu
tuz,pulbiber
Üzerine :
1 kase kaşar peynir rendesi
çörekotu
Hazırlanışı:
Kabakları rendeleyiniz yufkaları küçük ,küçük parçalayıp ilave edin diğer malzemeleride sıra ile ilave edin.yağladığınız borcama dökün,üzerine rende kaşarı ve çörek otunu serptikten sonra
200 derecedeki fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirin.
Kabağı hangi şekle sokacağım bana da dert oluyor. Bak bu güzel bir öneri, ellerine sağlık İnciciğim.
YanıtlaSilGörüntü süper !
YanıtlaSilellerine sağlık
Kokusu buraya kadar geldi İncicim ellerine sağlık:)
YanıtlaSilharika görünüyor...
sevgilerimle...
http://www.meltemmutfakta.com
Harika bir görüntü görüyorum canım.
YanıtlaSilSevgiler.