10 Şubat 2010 Çarşamba

Baget Haşlama

Herkese sevgiler saygılar diliyorum ..
Çok pratik sağlıklı:)acele zamanların yemeğini hemen anlatıp gideceğim arkadaşlarım.
Malzemeler:
10 adet tavuk baget
3 tane taze patates
1 tane limon suyu
1-2kaşık un
Hazırlanması:
Güzelce yıkadığınız bağetlerin üzerine
8 bardak su ilavesi ile haşlamaya bırakın,yarı piştiği zaman elma dilimlenmiş patatesleri ilave edin.
Tavuk ve patatesler piştiği zaman ateşten almadan önce limon suyunu,
unu bir miktar su ile inceltin karıştırarak yemeğe ilave edin 1-2 taşım kaynattıkdan sonra ateşten alın.afiyet olsun..

10 yorum:

  1. Elinize sağlık inci hanım hem sağlıklı hem lezzetli bir yemek. Sevgilerimi gönderiyorum

    YanıtlaSil
  2. şekere kolestrole dokunmayan tam benlik bir yemek çokçada yaparım ellerine sağlık arkadaşım sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Ellerıne sağlık afiyetler olsun bereketi ile..
    Sevgilerle..

    YanıtlaSil
  4. İŞ YERI YEMEKHANESIN DE HAFTADA 3 ÖGUN TAVUK YEDIGIMIZDEN ARTIK HIC SEVMIYOM TAVUGU

    YanıtlaSil
  5. Hakikaten dar zamanların yemeği, kurtarıcı. Ellerine sağlık İnci'm. Vall biz bu ara gıdaklama arifesindeyiz.

    YanıtlaSil
  6. Arkadaşlar güzel yorumlarınıza çok teşekkür ederim:))ışılım,narincem çok haklısınız sık yenilince bıkkınlık verebiliyor:)))
    hepinizi çok öpüyorum..

    YanıtlaSil
  7. İnci hanım nerelerdesiniz merak ettim doğrusu. İnşallah iyisinizdir güzel tariflerinizi bekliyorum.Bu arada söylemeden geçemiyeceğim sizin nohut salatası tarifinizi denedim misafirlerimde tattılar gerçekten nefis oldu.Tekrar elinize sağlık.Sevgi ve selemlarımı yolluyorum

    YanıtlaSil
  8. benim aklım mantıda kalsa da tavuğu da çok severim:)

    ellerine sağlık canım..

    YanıtlaSil
  9. Deryacım geldim geldim:))iyiyim çok şükür
    blogumu çok ara vererek güncelliyorum :)
    kolay işler değil hepiniz biliyorsunuz canım:)nohut salatasını biz de çok severek yiyoruz ,iyi kide hazırlamışsın değişiklik olmuş canım:)öpüyorum..

    YanıtlaSil
  10. Prensesim:))ben de iki lezzeti de çok sevenlerdenim:)çok sık sık yenmezse daha
    lezzetli oluyor:))sıcacık sevgiler..

    YanıtlaSil