16 Aralık 2014 Salı

MUTFAKTA SAMSUNG VAR

 Geçtiğimiz hafta , Samsung Mutfak Ürünleri firmasının  davetlisi olarak  mutfak sanatları akademisindeydim . Etkinliğin konusu, Samsung  mutfak ürünleri ile yılbaşı mönüleri hazırlamaktı.
Samsung Ankastre  Ürünleri ile hazırlayacağımız  lezzetlere başlamadan önce; Samsung Elekronik Türkiye satış ve pazarlama direktörü Hüseyin Erel  bey'in konuşması ile başladı.Halen satışta  9 farklı model olduğunu ,yıl sonuna kadar 15 farklı model seçeneği olacağının müjdesini verdiler.
MSA daki eğitmen şef Hakan Şen başkanlığında  yılbaşı lezzetlerini hazırlamaya başladık.Çok öğretici ve eğlendiğimiz gün içinde 4 lezzet hazırladık.Bunlardan bir tanesi "Trüflü Balkabağı Çorbası"idi aşağıda reçeteye bakabilirsiniz. Lezzetleri hazırlarken, Samsung Ankastre Ürünlerini
kullandık deneyimledik.Fırın ünitesinde zamandan ve enerjiden tasarruf etmek için Twin ConvectionTM teknolojisini kullanıyorlar, bu teknoloji ile iki farklı yemeği aynı anda pişirmek çok büyük konfor sağlıyor.Samsung Food Showcase  Buzdolabını inanın çok beğendim çok kullanışlıydı:) yeni bir  buzdolabı  alacaksanız  incelemenizde fayda var.
Nazik davetleri  ve  güzel ev sahipliği için Samsung firmasına, mutfak sanatları  çalışanlarına ,bize değerli bilgiler öğreten  Hakan Şef'e çok teşekkür ederim...
Beni ,İNSTAGRAM'dan ve FACEBOOK sayfamdan  takip edebilirsiniz.Görüşmek üzere,sevgiyle kalın...



Hiç yorum yok: