15 Haziran 2009 Pazartesi

İYİ TATİLLER

Herkese selamlar sevgiler okullar kapandı malum öncelikle veli olan blogcu arkadaşlarıma geçmiş olsun demek istiyorum sınıfını geçen mutlu çocuklarını tebrik ediyorum buradan.
Ben çok üzgünüm maalesef bu kadar üzerinde titizlikle durmamıza rağmen belkide aynı hassasiyeti çocuktan bulamadık ,belki 9.sınıfa gereken önemi vermedi ,belki artık benimde çok sıkıldığım ergenlikte idi vb. vb. gibi sebepler ile kızım sınıfını geçti fakatüç dersde peşinden sürükledi biz böyle başarısızlıkları daha önce tatmadığımız için sistem ile fazlaca bir bilgimiz yok sanıyorum ortalama ile sınıf geçilecek bunun için 0,2 puana ihtiyacımız var bu sebeple tekrar derslere geri döneceğiz çok üzgünüm ,çok üzgün günler yaşadık perişan olduk bu sebeple ailede karışıklıklar çıktı:)ben arada tampon olmaktan bıktım .Geçen hafta sonu bütün bunları biraz olsun unutup kısa tatiller ile dinlenmeye çalıştık neyseki haftaya iyi başladık sayılır ,düştüğümüz yerden canımız çok acımasına rağmen tekrar kalktık Allah yolumuzu açık etsin yardımcımız olsun bizim şer dediğimizde işallah hayırlar çıksın.
Yosunbuka beni mimlemiş ben ne yapacağımı bilmiyorum fakat inceledim sorduğu sorulara cevap vermem gerekiyor sanıyorum neyseki sorular kolaymış:)benim için zevk olur elbette
çok sevdiğim bir arkadaşlarımdandır yosunbuka .
.kullandığınız parfüm nedir demiş
Parfüm kişi ile özdeşleşmiş olması gerekir diye düşünüyorum yıllardır hiç değiştirmedim hafif şekerli kokusu ile bende iyi durduğuna inandığım TRESOR kullanıyorum.
.kullandığınız kremin markası nedir
Yazın parfüm ağır oluyor aynı markanın kremini parfüm niyetine kullanıyorum ellerim için
ıntımate ayaklarım için lapidak kullanıyorum.
.şu an okuduğunuz kitap nedir
Bu yıl açıkçası bol bol 9.sınıf kitaplarını okumak zorunda bırakıldım:)çok fırsatım olmadı yeni bir kitaba başlamak fakat ben siyasi ve psikoloji kitaplarını okumaktan çok zevk alıyorum.
doğan cücenoğlu,üstün dökmen,siyasi için yazar ayırt etmem milli bütünlüğümüz için her şey
ve buna alternatif yazarlarıda okurum çocuklara farkı anlatmak daha kolay olsun.
.enson aldığım üç ürün adı nedir
Domates kıvırcık ve limon.
.en sevdiğiniz üç dizi
diziler yeni başlayınca heycanlı oluyor benim için, uzattıkları zaman sıkılıyorum
sene içinde seyrettiklerim Elveda rumeli,canım ailem,avrupa yakası.
Evet arkadaşlar okullar kapanınca adettendir herkese iyi mutlu tatiller işallah kazasız belasız tatil geçirmenizi diliyorum ben bir müddet daha buradayım ara ara gözükmeye çalışacağım
ama hep sizi takip edeceğim.sevgilerimi gönderiyorum.
Narince,meltem.armina,ballı cimcimeyi mimliyorum.

21 yorum:

Unknown dedi ki...

İnci Hanım sağlık olsun demekten başka bir şey gelmez elden ama ben şunu anlamıyorum biz de ergen olduk fakat kimsenin de umurunda olmadı belki ya da bizim gösterdiğimiz hassasiyete bizim anne babalarımız göstermedi.Benim de bir ergenim var biliyorum bunlar biraz da onun arkasına sığınıyorlar bence ama önemli olan sağlıklı olmaları bu da bir dahaki sefere daha çok çalışması için bir ders olmuştur ona çok öpüyorum

Banu dedi ki...

Canim uzulme bu kadar, bizlerde kucukkken neler atlattik , gerci insanin kendi evladi olunca daha da endiseleniyor ama bunu o kadar sorun haline getirmeyin bence, Allahin izniyle onlarida tamamlar.Heleki annelerin arada kalmasi cok uzucu oluyor bizler icin haksiz yere sucluyorlar birde..Neyse bence tekrar zaman ve firsat verin hallolacagina inaniyoruz hepimiz...
Hoscakal canim, bizleri fazla yalniz birakma..

Adsız dedi ki...

canım Allah kolaylıklar versin bu yeni sistemin notlarını ben de anlamıyorum...inşAllah derslerini de verebilir prensesin..
canım sobe konusunda seni sobeleyenin linkini veriyorsun .. (şu an benim için önemli değil ama genel kuralı anlatıyorum:))
bir de sobelediğin kişilerin adreslerine de link vermen lazım yani kimi sobelediğine tıkladık mı ismine onun sayfası açılacak şekilde..hani antepfıstıklı pudingi benden aldığını yazıp link vermişsin ya adresime canım aynen onun gibi olacak..
şey bi de sobelediğin arkadaşlara yorum yazıp haber edebilrisin daha iyi olur..
çok öptümmm iyi tatilller canımmm

Muhterem'le Afiyetle dedi ki...

Sevgili İnci,
Üzülme olur böyle şeyler.
Rabbim daha kötülerinden korusun.
Çocuklar bazen ilköğretimden, liseye geçişte uyum sağlayamıyorlar.
Benim kızım ortaokulda teşekkürle geçerdi ama lisede hiç teşekkür getirmedi.
Bizde hiç sıkmadık.
Hiç bir zaman başka çocuklarla kıyaslamadık.
Anadolu lisesi olduğu için 20 kişilik sınıflarda eğitim görüyor ama dersten başka her şeyi düşündükleri için bazen düşük notlar getirebiliyor.

Arada kalmak ise hep annelere düşüyor.
Herkesi idare etmek bazen çok yorucu olabiliyor.
Dediğin gibi vardır bunda da bir hayır, deyip,birbirinize destek olmalısınız.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun.

meltemmutfakta dedi ki...

İnci'cim,bu yaşlarda maalesef insan okul dışında herşeyi düşünebiliyor.Ergenlik zor hepimiz geçirdik.Şimdi akıllarının havada,markada,gezmekte,aşkta olma dönemi.Sanada hak veriyorum.Çok üzülüyorsundur ama inan bana bunlar geçiyor.Eminim kızında üzgündür ama elinden geleni yapmıştır diye düşünüyorum.Her çocuk farklı yoğunluklarda geçiriyor bu dönemi.Çocuğunun canı sağ,sağlığı yerindeya inan gerisi hiç önemli değil.Herşeyin telafisi mümkün.Hç üzülme gelen üç dersin başına gelsin.Önümüzdeki yıl içinde ders olur,daha çok asılır derslerine.Neler okuyor,duyuyoruz allah şaşırtmasın kötülerle karşılaştırmasın hep böyle düşün.Psikologlar sorunlu,madde bağımlısı çocuklarla dolu.hastaneler desen ne dertler var,insanlar birazcık sağlık için neler yapmak zorunda kalıyor.Böyle uzaktan konuşmak kolay diye düşünebilirsin,haklısında ama bunları düşündüğünde 3 dersin aslında helede telafisi olduğunu düşündüğünde çok büyük bir dert olmadığını farkedeceksin.
Mimlenmişim ben dönüp siteme mimlerime cevap vereyim tabi birde tarif ekleyeyim.Güzel dileklerin ve yorumun için çok teşekkürler.
sevgiyle kal,
www.meltemmutfakta.com

LEMAN dedi ki...

sıkma canını canım onlarda ıda anlamak lazım bütün hayatlarını okulla dersle gecırıyolar dönem donem sıkılmak vazgeçmek olacak tabi ama geçer emınolki ıyı tatıller

Narince dedi ki...

Sana da iyi tatiller canım. Kendine iyi bak.

TAZE NANE dedi ki...

Mim çok zevkliydi.
Sanada iyi tatiller.
Kendine çok iyi bak.
Sevgiler.

İnci Yemek dedi ki...

kendimce güzel yorumun ve desteklerin için çok teşekkürler canım yazdıklarında çok haklısın bizde ergen olduk kimsenin umurunda değildi bu konulara biraz dikkat edelim diyoruz ana baba olarak okadar kurnazki yeni nesil ergenlik arkasına sığınıyor veya tolerans gösterilen başka konulara biz daima uyanık ve kural değiştirici oluyoruz bu çok yorucu emin ol.sevgiler canım..

İnci Yemek dedi ki...

Banucum çok teşekkürler canım desteğin için
evet babalar daha hiddetli oluyorlar anneler biraz daha duruma uygun daha yumuşak bakabiliyoruz duruma çocuklar okula başladığı günden beri bizim evdeki en büyük sorun bu oldu her zaman arada ben kaldım artık annelikten istifa edeceğim:) o kaldı.
çok öpüyorum tatlım..

İnci Yemek dedi ki...

yosunbukam ben o prensesi artık azledeceğim prenseslikten :)böyle şımarıklık olmaz.
sobe için de söylediklerini yapacağım canım
bunda bir eksiklik var diye bir kaç kere döndüm baktım ama kafam karışık ya bulamamıştım.öpüyorum canım..

İnci Yemek dedi ki...

Muhteremcim çok teşekkürler canım yorumun ve desteğin için yazdıklarında doğru söylüyorsun hata sadece çocukta değil aslında bizdede var okula gidip hocalarla konuştuğumda çekin elinizi gözünüzü çocuğun üzerinden baskı oluşturdunuz çocuk size not almaya uğraşıyor diye söyleniyorlar ders aldırıyoruz haliyle sonuç bekliyoruz,bu baskı altında o ne hallerde işin o tarafına
hiç bakmadık.sevgilerimi gönderiyorum canım..

İnci Yemek dedi ki...

lemancım çok teşekkürler canım buda geçecek
daha önce başımıza gelen sıkıntılı olaylar gibi işallah iyi şeylerle karşılaşırız iyi tatiller diliyorum canım sizede sevgilerimi gönderiyorum.

İnci Yemek dedi ki...

Narincem sanada iyi tatiller canım.evlatlara iyi bak kocaman öpüyorum..

İnci Yemek dedi ki...

Nanecim çok teşekkürler tatlım güzel yorumuna sanada iyi tatiller diliyorum öpüyorum canım..

İnci Yemek dedi ki...

Meltemcim canım güzel yorumuna dileklerine çok teşekkürler canım doğru söylüyorsun elbette işin hastalık boyutuda var aklıma gelmezmi dehşetle en çok korkum oydu aslında bu kadar üzülürken bir atasözü vardır
bin nasihatten anlamayanın hakkı kötektir diye bu çocuk şimdiye kadar hep ama hep yaşayarak öğrenenden canım bugün bile tekrar ediyor çok söylediniz ama bu bende alışkanlık yaptı galiba diyor sonuç olarak ders çıkarıyor başına gelenlerden önemli olanda o olacak galiba çok öpüyorum canım..

meltemmutfakta dedi ki...

Canım,güzel yorumun için çok teşekkür ederim.
sevgiyle kal,
www.meltemmutfakta.com

Narince dedi ki...

kullandığınız parfüm nedir?
Parfüm kullanmıyorum.

kullandığınız kremin markası nedir?
Ellerim için daima klasik Arko kullanıyorum.

şu an okuduğunuz kitap nedir?
Orhan Pamuk Kar romanı elimde

enson aldığım üç ürün adı nedir?
Üç gündür evden dışarı adım atmıyorum, pazardan bolca sebze meyve aldım en son
en sevdiğiniz üç dizi

Elveda Rumeli, Canım Ailem'i izledik bu sene. Bir de TNT'nin komedi dizilerini Malcolm İn The Middle ve My Wife and Kids.

Soruları yanıtlamaya çalıştım canım. Umarım iyisindir, kendini daha fazla üzme artık. Öpüyorum, tekrar bol dinlenceli tatil diliyorum.

Ballı Cimcime dedi ki...

Şeker arkadaşım beni mimlemiş, nasıl olacak bakalım en kısa zamanda yanıtlamaya çalışıcam sayfamda, şaşırttın beni:)) Yavrucuğuna başarılar diliyorum hayatında, sakın dersler yüzünden sıkmayın canınızı, her şey düzelir olur mu tatlım, sevgiler...

kubra zeynep kara dedi ki...

mim cevapları çok güzeldi.
inci ablacığım ergenlik yaşında bu sorunlar hep oluyor.
kardeşim hep taktir onur belgesi alan bir çocuktu bu sene onunda böyle zayıfı var.
geçiçi dönemler bunlar atlatırsınız hiçç sıkma canını
sabırla sevgiyle herşey yoluna girer.
sevgiler ablacığım

İnci Yemek dedi ki...

sevgili ballı cimcime ve zeynepcim güzel yorumlarınıza ve desteklerinize çok teşekkür ederim. burası nasıl bir sanal alemmiş yarabbi böyle güzel arkadaşlıklar oluştu duygularımlarımın boyutunu anlatamayacağım düzeyde hepinize tekrar çok teşekkürler ediyorum sevgilerimi gönderiyorum..