Malzemeler:
1 kg hamsi
1 kase mısır unu
Veya galete unu
1 kg hamsi
1 kase mısır unu
Veya galete unu
Hazırlanışı:
Hamsiler güzelce ayıklanıp yıkakandıktan sonra süzülmeye bırakılır ve tuzlanır
Borcam bir tepsiye fırça ile sıvı yağ sürülür
Unlanmış balıklar dizilir ve fırının ızgarasında
Pişirilir .üzeri kızaran balıkları ben ters çevirmedim
10 dakika da neredeyse hazır oldular denemenizi tavsiye ederim.
Borcam bir tepsiye fırça ile sıvı yağ sürülür
Unlanmış balıklar dizilir ve fırının ızgarasında
Pişirilir .üzeri kızaran balıkları ben ters çevirmedim
10 dakika da neredeyse hazır oldular denemenizi tavsiye ederim.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder