16 Mayıs 2011 Pazartesi

GELENEKSEL 5. BLOG YAZARLARI BULUŞMASI


Uzun aradan sonra herkese sevgiler saygılar arkadaşlarım ve değerli izleyenlerim.Geleneksel hale getirdiğimiz 5. blog yazarları buluşmasını geçtiğimiz pazar günü özsüt'de gerçekleştirdik.


Yukarıda fotoğraflarını gördüğünüz üç muhteşem insan Zeynep,Yasemin ve Sevil muhteşem etkinlik nasıl hazırlanır'ın şifresini çözdüler:))evet evet aslında fazla söze gerek yok fotoğraflar konuşmalı:))sadece ve sadece şunları yazmadan olmaz,blogcanlarımı çok özlemişim:))daha önce
tanıdığım canlarla bol bol sohbet etme imkanı buldum. Yazıştığım arkadaşlarımı da dünya gözü ile görme fırsatı buldum, özellikle izmirden gelen ES-ER (esmayı ) ve Asumanınyaptıkları (asuman)ile yüz yüze görüşmekten çok mutlu oldum:))



Fenerbahçe mah. lalezar sok.No=9/11 Tel:0216 358 85 85 Fernerbahçe ÖZSÜT


Muhteşem lezzetlerin bir arada bulunduğu ,nazik ekibi ve olmazsa olmaz hijyen ile gönlümü fetetti ÖZSÜT .Yaz mevsimine sayılı günler kaldı,dostlarla veya ailem ile adresim belli:)




Sabah erken saat'den itibaren nazik ve sınırsız servisi için Feyyaz bey'e teşekkür etmemek olmazdı:)

Yemek blog yazarları olarak herbirimiz birşeyler hazırladık:))ben şantili poğaçamı merak eden arkadaşlarımın tatması için hazırladım çok beğenildi:))



Sponsorlar eşliğinde hediye çekilişleri yapıldı,benim 22 numaralı yaka numarama ELİT'ten

neredeyse bir yıllık çikolata isabet etti:)))enfes lezzetdeki çikolatalar için ELİT firmasına çok teşekkür ederim...
Diğer sponsorlar şunlar idi;
Maggi ,Henkel, Sofra Dergisi, Muratbey Peynirleri, Yonca gıda, Chef İstanbul, Benetton, Altıparmak, Elit çikolata, Roberto Bene, Becel, Akdeniz Bujiteri, Mer Balık Restaurant, Sustilo , Sebahat Güzellik merkezi, Vaseline, Elidor 'a teşekkür ederiz.
Henkel yenilenmiş ELİDOR şampuan ve saç bakım kremini etkinliğe katılan tüm blog yazarlarına hediye etti:)


Henkelden VAZELİN yine etkinliğe katılan tün blog yazarlarına şık kutusu ile yenileniş kremlerini armağan ettiği gibi aşağıda gördüğünüz cilt analizi uzmanları tarafından cildimizin
durumu hakkında bilgilendik:)))çok teşekkür ederiz...

Ve BALPARMAK ile ege kahvaltımızı tatlandırdık:))
Final'de ÖZSÜT ATÖLYE'NİN blog yazarları için süprizi vardı:)kocaman bir pasta hazırlamışlardı blog yazarları için:)pasta kesimi ile bahara merhaba dedik.
6. buluşma için arkadaşlar tesbit edildi:)) eeee heycan ile o günü bekliyoruz:)
Tekrar bize muhteşem günü yaşamamıza vesile olan herkese sonsuz teşekkür ederim.

 

15 yorum:

YeMeK vAkTi dedi ki...

İnci ablacım seni görmek çok güzeldi aynı masada olmak daha güzel:)Kremşantili miniş poğaçalarından 3 tane yedim tümayın kurabiyelerindende 3 tane yedim rejime başladım:)

Ah canım 1 yıllık diyorsun ama ben o çikolataları 4 günde bitiririm :)Afiyetler olsun.İnşallah 6.sıda Anadolu yakasında olur ehuhhee feyyaza sevgiler:)

Zeynep'le Tarifler dedi ki...

İncimmmm canımmmmm,
desteğini ve güler yüzünü bizden hiç esirgemediğin için biz asıl teşekkür ederiz sana.Öyle çok seviyorum ki seni söyleyecek başka söz bulamıyorum inan.ÇOk öpüyorum güzel yanaklarından.İyi ki varsın İncim...

Tümay Öztürk dedi ki...

Çok güzel bir gündü gerçekten İnci ablacım. Senin tekrar görmek ve aynı masada olup sohbet etmekte çok güzeldi. İnşallah en kısa zamanda tekrar görüşürüz...

Unknown dedi ki...

ayyyy ne güzel bir buluşma olmuşşşşş:)

Sevil Şahin dedi ki...

İnci ablacım iyi ki geldin
Enerjimize enerji kattın. Memnun olarak ayrılmış olmana çok sevindim.Hediyelerini iyi günlerde tüketmen dileğiyle afiyetler bal olsun inş.
Sevgiler

Unknown dedi ki...

keyifle face den takip ettim fotoğraflarınızı gerçekten harika bir gün geçirmişsiniz ne kadar güzel.
sevgiler canım

Asuman la dedi ki...

Bende çok keyif aldım mağlum bir kaç aydır evdeyim ve burnumu dışarı çıkartmak çok iyi geldi hele ki sevdiğim dostlarımla görüşmek daha bi iyi geldi tekrar görüşmek üzere sevgiler

İnci Yemek dedi ki...

Nilaycım ve baharcım 6. buluşmaya bekliyoruz sizleri de:)çok keyifli zaman geçiyor bilesiniz.
canlar hepinizi çok öpüyorum...

sarımutfak-hande dedi ki...

poğaçaların çok güzel olmuş canım ellerine sağlık

İnci Yemek dedi ki...

Handecim teşekkür ederim canım denemelisin yiyenler de çok beğendi:)
öpüyorum seni...

Öneri-yorum dedi ki...

merhaba :)
ben de aranızdaydım, ilk katıldığım buluşma toplantısıydı, ne kadar bol ödüllü, hareketli bir organizasyon oldu :) emeği geçen herkese teşekkürler..

Bulbulunyeri dedi ki...

Canım,
neşeli ve güzel bir gün geçirmenize çok sevindim. Fotoğraflarınıza baktım, hepiniz çok tatlısınız.
Ellerine sağlık. Krem şantili poğaçan nefis görünüyor. Bence elinin lezzetiyle de özel hale getirmişsin.
Sevgiyle kal.

fatma dedi ki...

keşke bende istanbulda olsamda bende katılsam senin gibi sevdiğim blog arkadaşlarımla tanışsam sohbet etsem ama oglum biraz daha büyüsün ben katılcam fotografda çok güzel çıkmış

Aylin TÜRKŞEN AYSEL dedi ki...

İnci'm şükür kavuştuk da iki çift laf ettik. Bu arada fotoğraflarına bayılıyorum, gazeteci gibi yakalıyorsun valla. Ellerine sağlık.

çeşnici Handan dedi ki...

İnciciğim, gerçekten çok güzel bir gün oldu. Sohbet ve senin şantili poğaçan süperdi bu arada kazandığın harika atölye etkinliğini bana vermen büyük incellikti bir kez daha sana teşekkür etmek istiyorum. Görüşmek üzere sevgilerimle.