29 Mayıs 2011 Pazar

NUTELLA'LI PİTA EKMEĞİ






Herkese sağlıklı ve mutlu haftalar dilerim.Nutella ile hazırlaığımız tariflere devam ediyorum arkadaşlar.Tarifi kitapcıktan aynen aktarıyorum,sadece dikkat etmeniz gereken yoğurdun suyunu atmanız veya içine ilave edeceğiniz sütün yogurt suyu kadar kısmını ayırmanız gerekmekte.

Pita ekmeği hamurunu ben çok beğendim,değişik iç malzemelerle de denemeyi düşünüyorum.
Ayrıca nutella'lı pita ekmeğini üzerine yumurta sarısı sürerek fırında da pişirebilirsiniz.
Diğer tarifde görüşmek üzere,sevgiyle kalın...




İlk defa 1942 yılında Ferrero’nun kurucusu pasta ustası Mr.Pietro Ferrero tarafından yaratılan Nutella®, zaman içerisinde tüm dünyada tüketilen ve en sevilen markalardan biri haline geldi. Günümüzde dünya genelinde senelik 600 milyon kavanozluk tüketim hacmi ile Nutella® özellikle kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi olmuş durumda.
En kaliteli Türk fındıklarının ve özel kakaosunun yarattığı benzersiz formülü, hemen ayırt edilebilen lezzeti ve kolayca sürülebilir krema kıvamındaki dokusu ile kalite ve lezzetini sağlıklı cam kavanozu içerisinde 7’den 70’e herkese ve tüm sofralara taşıyor. Son derece besleyici bir yiyecek olma özelliğini de taşıyan Nutella®; fındık, lif, vitaminler ve antioksidanlar açısından oldukça zengin. Cam içerisindeki gıdaların tat ve kokusunun değişmeden uzun süre saklanmasını sağladığından, Nutella® lezzeti sadece cam kavanozda sunulmakta... Bu özellikleriyle besleyici kahvaltıların ve ailenin alışveriş listesinin de olmazsa olmazı haline geldi.



Fotoğrafın üzerine tıklayarak büyütebilirsiniz...













4 yorum:

Ferkay dedi ki...

İncim çok güzel görünüyor pita ekmeği
bayıldım tatmadan.
Ellerinize sağlık.
Öpüyorum canım..

zeymurancafe dedi ki...

nutellalı çörekler yapıyorum ama bu şekılde hiç yapmadım,ellerınıze sağlık

Tarifkolik/Öznur dedi ki...

Şahane bir şeye benziyor ellerine sağlık sevgiler..

ANNEMİNELİ dedi ki...

Canım; çok güzel ve lezzetli olduğu kesin, ellerin dert görmesin..Kocaman öptüm...Sevgilerrrr...