28 Aralık 2014 Pazar

TAVSİYEMELEKLERİ.COM AÇILDI

 
TAVSİYE EVİ, YENİ YILA YENİ SİTE İLE MERHABA DEDİ!


Tavsiye Evi, yeni yıla sayılı günler kala

düzenlediği yeni yıl yemeğiyle, tavsiyemelekleri.com

sitesinin açılışını canlı yayınlanan coşkulu bir partiyle yaptı.

Tavsiye Evi’nde düzenlenen yemeğe

Tavsiyemelekleri.com yazarları ve Tavsiye Evi ekibi katıldı.


Tavsiye Evi, yeni yılı yeni bir site ve Tavsiye Melekleri’nin katıldığı özel bir yemek davetiyle karşıladı. Kurucular Renan Tavukçuoğlu ve Erdem Tavukçuoğlu’nun açılış konuşması yaptığı ve Meleklere yeni yıl hediyesi olarak bu yepyeni siteyi sunduğu yemekte, tavsiyemelekleri.com’un tanıtımı yapıldı.


Renan Tavukçuoğlu konuşmasında “Hepimiz çok heyecanlıyız. Uzun zamandır bu proje üzerinde çalışıyorduk. Meleklerimizle birlikte güçlüyüz, bu gücü daha da genişleterek büyüyeceğiz” dedi.


Erdem Tavukçuoğlu ise, “Türkiye’nin en güçlü kadın topluluğu olan sistemimizde 70.000’den fazla kayıtlı Meleğimiz var. İstedik ki bu proje ile Meleklerimiz gücüne güç katsın. Onlar bizim için çok değerli ve böyle güzel bir projeyi hak ediyorlar.“


Etkinlikte, yeni yıl hedefleri de konuşuldu. 2014’te yapılan çalışmalar hatırlandı.



Tavsiye Evi hakkında


Tavsiye Evi, ünlü markaların yeni çıkan ürünlerinin kadınlarla buluştuğu yaşayan bir evdir. Bu evde Tavsiye Melekleri olarak adlandırılan üye kadınlar, herkesten önce ürünleri deneme ve bu deneyimlerini diğer kadınlarla paylaşma imkanı bulur. Markalar bu evde hedef kitlelerine doğrudan ve samimi bir pazarlama yöntemiyle ulaşmış olurlar.


Tavsiyemelekleri.com hakkında


2014'ün son günlerinde yayına giren site; kullanıcıların forumlara katılarak bilgi ve tavsiyelerini paylaşabileceği, Melek Blogger’ların yazılarını takip edilebileceği, Uzman Melekler’le yakınlaşabileceği ve Melek Tavsiyelerinden faydalanabileceği Türkiye’nin en güçlü kadın topluluğudur.


Sosyal hesaplarını takip ederek #TavsiyeMelekleri ne daha da yakınlaşabilirsiniz.


Web sitesi için : http://tavsiyemelekleri.com/


Facebook için : https://www.facebook.com/pages/TavsiyeMelekleri/547321145374588


Instagram için : http://instagram.com/tavsiyemelekleri


 Tavsiye Evi kurucuları, kıymetlilerim Renan Tan Tavukçuoğlu ve değerli eşi Erdem Tavukçuoğlu'nun yeni projeleri "TavsiyeMelekleri.com"un sitesinin açılışını canlı yayınlanan coşkulu bir parti ile yaptı. Lansmana,"Yemek Yazarı" olarak davetliler arasında bende vardım.
Renan ve erdem  Tavukçuoğlu çiftinin sıcacık ev sahipliği ile ağırlandık.
Aynı zamanda erken yılbaşı kutlaması da yaptığımız Tavsiye evinde enfes lezzetleri yemek bloğu olarak yazmadan geçemeyeceğim:)) açılış için hazırlanmış pasta sevgili "Filiz Özant" hazırlamış
tek kelime ile lezzeti muhteşemdi.
Lansmanda,hepinizin çok iyi tanıdığı iki değerli Tiyatro sanatçısı "Ayşe Erbulak"ve "Deniz Özerman" ile  her alanda (Yemek,moda,teknoloji,vs.)yazan,Tavsiyemeleklerinin katılımı ile benim için çok keyifli bir gündü.
TavsiyeMelekleri.com henüz bebek,2015 yılında adından çok söz edeceğiz.Sizde üyelik gerekmeyen
yeni oluşumda aramıza katılıp sosyal mecralarda yakınlaşabilirsiniz.
Hep birlikte büyüteceğimiz TavsiyeMelekleri.com un yolu,yolumuz açık olsun.

 Lansmanda  yeniden bir araya geldiğim değerli arkadaşım Funda ,"FUNDALİNA"ile uzun, uzun sohbet edip fikir alış verişinde bulunduk:) aynı zamanda hasret giderdiğimiz keyifli bir gün oldu.
TavsiyeMelekleri.com sitesinde "Fundamın Teknoloji alanında "değerli bilgilerini paylaşacağı yazılarını okumanızı tavsiye ederim.
Tekrar görüşünceye kadar sevgiyle kalın...


2 yorum:

Unknown dedi ki...

Canım canım canım İnci ablammmm. Daha nice güzel birlikteliklere inşallah...

pasta tarifleri dedi ki...

Güzel bir site olmuş . başarılar.