4 Mayıs 2013 Cumartesi

PROFİKİR REKLAM TANITIM ORGANİZASYON VE MÜMESSİLLİK

Her zaman  kendimi şu anlamda tebrik ederim iyi ki bu blogumu açmışım:)zira blogumun bana kazandırdığı  değerlerin başında kuşkusuz  blog camiasından tanıdığım , adını bile koyamadığım dostlarım, kardeşlerim olan çok değerli insanlardır.Siz takipçilerim beni izlerken  her zaman onlardan bahsettiğimi biliyorsunuz:)işte onlardan bir tanesi ,sevgili Ayşem;girişimci ruhlu  ,mücadele kadını atom karınca misali çok çalışkandır kendisi:)web. sayfasına kadar kendi emeği ile www.profikir.com.tr 
kurdu.Her türlü promosyon ürünleri,basılı malzeme üretimi,tasarım,sosyal medya ve içerik yönetimi konusunda son derece titizlikle ve güvenle size cevap verebilecek çalışkan bir ekip ve bir yönetim.
Canım arkadaşımın kaleminden kısa ön bilgiyi de yayınlayarak ben aradan çekiliyorum:))
Görüşmek üzere,sevgiler selamlar...

Merhabalar,
Firmamız PROFİKİR olarak reklam, tanıtım, organizasyon, web ve grafik tasarım, promosyon ve hertürlü basılı malzeme üretim ile tedariği ana başlıkları altında çalışmalarımızı genç ve dinamik ekibimiz ile yürütmekteyiz. Faaliyet alanlarımızda tam anlamıyla butik hizmet vermekteyiz. Kurumların ihtiyaçlarını, çağın gereksinimleri dorultusunda profesyonel fikirlerimiz ile harmanlayıp şekillendiriyor, en mükemmel sonuç ile siz müşterilerimize sunuyoruz. Detaylı bilgiler için www.profikir.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.
Saygılarımla
Ayşen Benhür
Satış ve Pazarlama Müdürü
PROFİKİR REKLAM TANITIM
ORGANİZASYON VE MÜMESSİLLİK
Merkez Mh. Çobançeşme Cd. No.5/37
Kağıthane - İstanbul
Tel : 535 989 66 19
e-mail: profikirreklam@gmail.com
info@profikir.com.tr

2 yorum:

sihirlirloklava dedi ki...

umarım çok başarılı olur...hemen inceliyorum..sevgiler..

İnci Yemek dedi ki...

Derya'cığım teşekkür ederim canım benim:)
kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum...