11 Şubat 2015 Çarşamba

PALİVOR ÇİFTLİĞİ VE SEVGİLİLER GÜNÜ

 
 Geçen ay ,Bebek Palivor Çiftliği'ne  canım arkadaşım Bengü'nün davetlisi olarak
 kahvaltıya gittim . Gurme şef Haldun Tüzel aynı zamanda şef Özlem Mekik'in harika ev sahipliği ile güzel bir gün oldu. Haldun bey, Palivor çiftliği hakında bilgiler verdi.Benim için iyi oldu doğrusu "çiftlik"kelimesini sadece mekanın adıdır diye düşünüyordum:))değilmiş efendim gerçekten çiftlikleri varmış:)üstelik, Avrupa'nın en iyi çiftlik projesinde ödül almış  ve ilk mağazalarını da BEBEK  de açmışlar.Tüm şarküteri ürünleri, çiftlikte üretilen doğal ürünler ile hazırlanırmış.Süt grubundan peynir çeşitleri özellikle dikkatimi çeken "Keçi sütünden hazırlanmış olması hele ki et grubunda da sucuk sosis vs. de keçi eti ile hazırlanmış . İnanın sucuk ve sosisin lezzeti beni çocukluğuma götürdü.
Palivor Çftliği Bebek ,çok hoş düzenlenmiş bir mekan. Diyorum ki; Sevgililer Günü için oldukça Romantik :))  bir bakın bakalım Haldun bey hepinizi bekliyor.
SEVGİLİLER GÜNÜ KAHVALTISININ ADRESİ
PALİVOR ÇİFTLİĞİ BEBEK
2011 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde "Avrupa’nın En İyi Çiftlik Projesi" seçilen Palivor Çiftliği, 14 Şubat Cumartesi, Sevgililer Günü’ne keyifli başlangıç yapmak isteyen aşıklara en kaliteli, taze ve lezzetli Trakya ürünlerinden oluşan özel kahvaltı çeşitleri sunuyor.
Palivor Çiftliği Bebek mağazası, keçi taze kaşarı, inek, koyun ve keçi  beyaz peynirleri, ve ünlü Trakya eski kaşarı’ndan oluşan peynir çeşitleri; Trakya keçi sütünden yapılan keçi sütü reçeli, domates, ahlat (yabani armut), çilek ve vişne reçel çeşitleri ile tadı damağınızda kalacak doğal reçelleri; Palivor Çiftliği’nin özel füme et ürünlerini; dolgun zeytin çeşitleri, özel şekilde pişirilen organik köy yumurtasının yer aldığı zengin menüsüyle kahvaltı keyfini mükemmel bir şölene dönüştürüyor.

Palivor Çiftliği’nin, taze ve kaliteli ürünleri ile çok özel bir deneyim yaşamak, sevgilinize doğal lezzetlerden oluşan enfes bir ziyafet sunmak için "Palivor Çiftliği Sevgililer Günü Doğal Kahvaltısı"nı kaçırmayın.
Sevgililer gününde hemen herkes sevgililerine veya eşlerine bu günün ruhu ile bütünleşen, karşı tarafa sevgilerini anlatan hediyeler verir. Bu hediyelerin başında çiçekler ve çikolata gelir. İşte, Palivor Çiftliği de, kahvaltıda buluşan her sevgiliye, Sevgililer Günü boyunca, Palivor Çiftliği’nin özel kalp çikolata paketini ayrıca hediye ediyor.
Palivor Çiftliği lezzetlerini Palivor Çiftliği Bebek mağazasında tadabilir ya da hafta içi her gün sabah 8’den akşam 8’e kadar, hafta sonları ile sabah 8’den gece yarısına kadar hizmet veren mağazamızda ya da paket servisi hizmetiyle evinizde sevgilinize romantik ve doğal bir kahvaltı hazırlayabilirsiniz.
Palivor Çiftliği Mağazası
Adres: Manolya Sokak No:9 Bebek
Tel: 0212 231 8153

1 yorum:

Unknown dedi ki...

İnci hanım hem kaleminize hem elinize sağlık. Ne kadar güzel ne kadar içten ne kadar anlamlı yazmışsınız. Sonsuz teşekkürler. Muhakkak tekrar bekliyorum. Sevgilerle