3 Mayıs 2010 Pazartesi

Bahara Merhaba



Herkese mutlu bir hafta diliyorum arkadaşlarım ve izleyenlerim.Pazar günü Bahara merhaba buluşmasına bende katıldım ,unutulmaz günlerime bir tanesi daha eklendi kimin sayesinde elbette ev sahipliğini üstlenen sevgili hilal ,benhurum(ayşen) ve bir mimarın hobisi(özge) öyle sıcak bir evsahipliği idi anlatılmaz yaşanır:))bu sebeple kendi objektifimizden bol bol resimler ekledim ki böyle anlatmanın kolay olacağını düşündüm:))

Buluşma saatinden yarım saat önce oradaydım hilalim ve benhurum tarafından sıcak karşılandıktan sonra süpriz selam aldım çok değişik duygular içine girdim kimmiydi:)) taa izmirden miskokulu lezzetler mine:)))ben oradan gönderdim selamımı buradan da çok selamlar gönderiyorum izmire mine'me:))
Arık kahvaltıya başlama vakti gelmişti benim için :)))uzak yoldan geldim tabii.ayşemin kendi tarifi ile hazırladığı kalbura bastıyı ikram etmesi ile başladım kahvaltıya Hilalimin patatesli böreği ile devam ettim.Bir de yediğimi içtiğimi yazarsam işin içinden çıkamayacağız:)))süper olmuştu lezzetler, blogcanlarımda yavaş yavaş gelmeye başlıyorlardı .

Blog yazarlarım geldikçe şunu farkettim ki; benim yazıştığım , izlediğim veya yeni tanıdığım blogcularımla, etrafımdaki halkalar giderek çoğalıyorlar bunun mutluluğu tarif edilemez:))






Blog yazarlarının kendilerini tek tek tanıtımında çok heycanlandım:))neden böyle oldu anlamış değilim:)))belki konuşmamı önceden hazırlamamış olduğumdan,konuşmam bittiğinde kendini tanıtacak arkadaşımın geç gelmesini fırsat bilip, size bir şarkı okuyarak devam edeyim dedim:)))
uzun hava deseydim bu kadar alkış alırmıydı acaba:)))


Konuşmamı bitirip yerime geldiğim zaman işte bu haldeydim:))))
Daha sonra yanımızda getirdiğimiz küçük hediyelerin sahiplerini bulmasına sıra gelmişti.


Bana hediye veren CAKE LİFE(Behiye)canım E vitaminli kremini kulla ndıkça seni hatırlayacağım:))çok teşekkür ederim...



Benim hediye verdiğim yüzünü göremesekte:)))SİHİRLİ TATLAR(tulin)güle güle mutlu günlerde kullan canım:))
Bir mutlu günün hikayesi buydu arkadaşlar .Emeği geçen ev sahiplerine tekrar çok teşekkür ederim.Yeni etkinliklerde tekrar beraber olmak umuduyla.





22 yorum:

Ballı Cimcime dedi ki...

Ne iyi etmişsiniz yine harika bir gün olmuş maşallah İncicim, hepiniz çok güzel gözüküyorsunuz. Selamlarımı, sevgilerimi yolluyorum. Öptüm çok:)

Unknown dedi ki...

Canım harika bir gün olmuş sizler adına çok sevindim bir sürprizde bu
buluşmalara yapmak istiyorum koca
man öptüm...

Unknown dedi ki...

çok güzel bir gün olmuş bu buluşmaları ben hep kıskanmakla kalıcam sanırım:(
hediyeleşmek ayrıca çok sevdiğim bir güzellik hepiniz iyi günlerde kullanın sevgiler arkadaşım

Unknown dedi ki...

İnci gerçekten çok güzel bir gündü karnımızdan çok ruhumuz doydu sohbetle kahkaha ile

Narince dedi ki...

Yok yok iyi alıştın sen, gezmeye tozmaya. Ne güzel bir gün olmuş, sefanız bol olsun kızlar.

MAVİ TUTKU dedi ki...

Gerçekten çok güzel bir gündü, ortam ve dostluklar herşeyy.
Katkısı olan herkese sonsuz teşekkürler.

Miskokulu Lezzetler dedi ki...

İnciciğim selamlarını haberlerini aldım hatta ara ara telefonlarla canlı yayın gibi oldu. Çok güzel olmuş katılmayı çok istedim ama olmadı.Mutlaka bir toplantınızda bende geleceğim aklım hep sizde kaldı. Çok öpüyorum. Sevgi ve saygılar...

Syhn dedi ki...

inci abla şarkı vaadedip okumadığını yazmamışsın ama :)) şarkı söylemediğin halde aldın o alkışları bide söyleseydin inletecektik alkışlarla..
oh be bu sefer sohbet edebildik.
seni ve güzel kızını öpüyorum sevgiler..

LEZZETİKRAM dedi ki...

inci ablacım yine seninle ,böyle güzel bir davette beraber olmak müthişti :)),kocaman kocaman seni ve güzel kızını öpüyorum
sevgiler

Benhurum dedi ki...

Ne güzel anlatmışsın İnciciğim güzel gören gözlerine ve ince kalbine sağlık. Tekrar yaşadım sayende bu mutlu günümüzü:)) Gelişinle renklendirdin günümüzü, seni tekrar görebildiğime çok mwnun oldum, ayaklarına sağlık tatlım tekrar görüşmek üzere hoşçakal..

Behiye Sönmez dedi ki...

hakikaten çok keyifli bir gündü,yakın zamanda tekrar görüşmek dileğyle:)

İnci Yemek dedi ki...

cimcimem gerçekten çok güzel bir gündü canım:))senide görmek istiyoruz artık böyle günlerde :)
benden de sana selamlar sevgiler canım.çok öptüm..

İnci Yemek dedi ki...

Behiyecim en kısa sürede tekrar görüşmek üzere canım:)kucak dolusu sevgiler..

İnci Yemek dedi ki...

Deryacım süprizine bayılırım canım benim ,hadi diğer buluşmaya kalk da gel:))çok öptüm canım..

İnci Yemek dedi ki...

Minecim sabah ki telefonda selamlarınla çok değişik bir duygu içine girdim canım:))belki başka bir şehirde olman gelemiyor diye.
başka bir toplantıya lütfen süpriz yap deryacığım gibi :))bekliyoruz.çok öpüyorum canım..

İnci Yemek dedi ki...

Gülerim konuşmaktan, gülmekten ve molalardan:))ne yediğimi anladım ne içtiğimi:)en kısa sürede tekrar beraber olmak üzere canım.çok öptüm..

İnci Yemek dedi ki...

sedacım seni tekrar görmekten özellikle prensesle tanışmaktan çok mutlu oldum tatlım:))Başka toplantılardada görüşmek dileğiyle.çok öptüm ikinizide..

İnci Yemek dedi ki...

Seyhanım keşke sesim güzel olsaydı tamda sırasıydı:))))kimse yoktu ortalıkta:)nihayet biraz olsun sohbet edebildik tatlım başka toplantılarda daha çok olmalı.çok öpüyorum tatlım..

İnci Yemek dedi ki...

Hoş geldiniz sayfama onuncuköyün adamı:))gerçekten çok güzel gün oldu ev sahiplerine ben de teşekkür ederim.saygılar..

İnci Yemek dedi ki...

sevgili papatya şehir dışından gelen yorumlara kalbim acıyor)):
hiç belli olmaz aslında günün birinde neden olmasın dünya gözü ile karşılaşmak:))kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum canım..

İnci Yemek dedi ki...

Neclacım ben sana söylemiştim ben çok oldum diye:)))ama ne kadar keyifli oluyor canımcım:)birlikte olabilmek için tur düzenlenmeli aslın da nasıl fikir ama:))çok öpüyorum canım..

İnci Yemek dedi ki...

Ayşencim biz teşekkür ederiz böyle bir gün organize edip, bütün blogcanları bir araya toplayabildiğiniz için ayrıca seni tanıdığım için:)çok öpüyorum canım.
başka etkinliklerde görüşmek üzere..