16 Haziran 2011 Perşembe

ZAMANE SOFRASI







Merhabalar arkadaşlar ve misafirlerim.Geçtiğimiz hafta 2. düzenlenen geleneksel SOFRA buluşmasına bu defa katıldım:)1. buluşmaya katılamadığımın üzüntüsünü yaşamıştım):






SOFRA dergisi,yemek blog yazarlarını ve yemek portalı çalışanlarını ZAMANE KAHVESİNDE



bir araya getirdi.






Sofra ve Zamane Kahvesi bizleri zengin bir brunch mönüsü ile ağırladı.







Herkes tarafından en iyi olarak tescillenmiş sofra ve zamane kahvesi ;ne ,nasıl yazsam kelimeler kifayetsiz kalır:)) muhteşem işlere imza atmışlar yemek konusunda ancak biz yemek bloggerlerini de aralarına almalarından mutluluğum tarif edilemez:))







Muhteşem güzel bir gündü,Suadiye Zamane kahvesi'nin harika lezzetlerini yerken bir taraftan blog dostlarım ile sohbet etmek,,diğer taraftan workshoplar ,benim için unutulmaz bilgi dolu anı oldu:)Zamane Kahvesi’nin Executive Chef’i Gökhan Tufan, baklava hamuruna sarılı fırınlanmış tavuk ve cezvede Türk kahveli sıcak keki uygulamalı olarak anlattı. Bir süre sonra da bu lezzetler soframıza geldi.



Daha sonra Sofra Dergisi fotoğrafçısı Erkin Ön ve yemek fotoğrafçısı Mehmet Ateş’in hazırladığı “Yemek Fotoğrafçılığı” workshop’u gerçekleştirildi.



Yemek fotoğraflarının nasıl çekilmesi gerektiğinin inceliklerini ve püf noktalarını ayrıntısına kadar uygulamalı olarak anlattılar.Kendi adıma eğlenceli ve bilgili bir gün yaşadım



SOFRA DERGİSİNE ve sofra genel yayın yönetmeni ESRA DÜZDAĞ hanımefendiye bu mutlu özel gün için çok teşekkür ederim.
ayrıca
ZAMANE KAHVESİ ve değerli ekibine bizleri nazik bir şekilde ağırladıkları için teşekkür ederim.
























4 yorum:

Unknown dedi ki...

Kim bilsin nasil güzel bir gün geçirmissinizdir. Sizinle olmak isterdim :)

Saglıklımutfak dedi ki...

Hafta arası olunca gelemiyorum aklım kalıyor. Gökhan beyi tekrar görmeyi isterdim doğrusu;) Kısmet artık bir dahakine :) Hayırlı cumalar canım

Banu dedi ki...

Canım merhaba:) Süper bir gün geçirmişsiniz keyifiniz daim olsun. Sunumlara ikramlara bittim afiyet şeker olsun. Kocaman öpücükler:)

SEVALCE LEZZETLER dedi ki...

Sefanız olsun İncim.
Orda olmayı isterdim,Sizlerle tanışmak ve harika bilgileri duyabilmek için.Harika bir gün geçirdiğinize eminim.Keyifler ve sohbetler daim olsun inşallah.
Sevgilerimle...