17 Mayıs 2012 Perşembe

EAT.DRİNK.SHOOT STUDİO İNCİ ÖZGÖZ VE HOTPOİNT


Geçen hafta   adaşım İnci Özgöz hanım'ın daveti ile  eat.drink.shoot  yemek stüdyosuna davetliydim.
Yemek stilisti İnci Özgöz  yemek  stüdyosunu Hotpoint Luca ankastre serisi ürünlerle yenilemiş.  Luce fırın ve ocaklarda pişirdiği birbirinden lezzetli yemeklerin sunulduğu  bir öğle yemeğinde biz bloggerlerin ve Hotpoint yetkililerinde  bulunduğu  davette duyurdu.
İnci Özgöz hanım Hotpoint Luce serisi fırın ve ocaklarıngelişmiş teknılojik fonksiyonel özelliklerine
yemek konusundaki hünerlerini de birleştirince sunumu ve  lezzeti ile on farklı yemekleri bizlere sundu.
İnci Özgöz bizlere ;Luce ankastre serisi fırında pişirilmiş Kaymaklı  büzme börek,peynirli ve pastırmalı hurma,zeytinli mini ekmekler,fırında mantar,limonlu tavuk ızgara,tane hardallı patates salatası,maş salatası,yeşil soslu göbek salatası,tabule,damla sakızlı mercimek  çorbası ,vişneli ve kayısılı  pelte  sundu.
Yemek ve fotoğraf üzerine keyifli sohbetlerin yapıldığı muhteşem sofrada İndesit company  ankastre pazarlama müdürü Gülizar hanım,Hotpoint Luce ankastere serisinin Avrupa'nın  en düşük enerji tüketen fırını olduğunu ve tek tuşla  otomatik yemek proğramı yaptığını anlattı.

Bu keyifli gün için başta İnci Özgöz olmak üzere Hotpoint ve MRP Halkla ilişkiler'e çok teşekkür ederim...









Hiç yorum yok: