11 Şubat 2013 Pazartesi

NAR'IN BEREKETİ PRİL İLE DOORS AKADEMİ

 Değerli takipçilerime, blog arkadaşlarıma kucak dolusu sevgilerimi ve selamlarımı gönderiyorum.
Nadir de olsa, bazen neye ,niçin,neden üzüldüğümü ben bile bilmem:)size de olur mu? zaman zaman motivenizin düştüğü, duygu ve düşüncenizin çekiştiği günler:)Oysa,geçen hafta Müge hanımın daveti geldiğinde nasılda heycanlanmıştım:)bugün Pril'in sevgililer günü için etkinliği vardı ,sabah umutsuzca  yollara düştüm fakat  tüm gün çok keyifli geçti:)Doors  Akademiye vardığımda  daha önce kendisini hiç görmeden severek yazıştığım blog arkadaşım Seval'imi görmek beni ziyedesi ile mutlu etti:))  bugün için hazırlayacağımız lezzetleri ,şefimiz eşliğinde birlikte kotardık bol bol sohbet edip hazırladığımız yemekleri yedik,bol bol  PRİL'in yenilenmiş  ürünü 3lü güçlü nar ile bulaşık yıkadık:))tek yapmadığım ,fotoğraf çekmemek olmuş))):Müge hanımın göndereceği fotoğraflarla bugün hazırladığımız , benim için favori diyebileceğim Ispanaklı narlı cevizli salata  ve Frambuaz reçelli kurabiye tarifini ileriki günlerde reçetesini vereceğim.
Yenilenmiş  3'lü güçlü narlı Pril'i bugun test etme imkanı buldum,gerek parfümü gerekse  temizleme gücüne bizzat şahit oldum.Hepinizin  çok iyi bildiği firmayı fazlaca anlatmaya zaten gerek yok güvenle kullandığınızı biliyorum:)) bulaşık makinası için yenilenmiş ürünü henüz kullanmadım.PRİL,bardaklarımızı  çizmeden temizleyeceğini vaat ediyor:))söyledikleri gibi olacağından eminim,kullanıp  görmek lazım.
Benim için çok keyifi bir gün oldu:)Nazik daveti için Müge hanıma,pril marka müdürü Beçhan sayıner'e şeflerimiz İdil şanal ve Tayfun doğutürk'e Doors Akademiye ve çalışanlarına  çok teşekkür ederim...
Sağlıklı ,mutlu  haftalar dilerim,görüşmek üzere...




PRIL LEZZET ATÖLYESİ, SEVGİLİLER GÜNÜ’NE TAT KATTI…  
İstanbul - Hanımların bulaşıktaki değişmeyen tercihi Pril, Sevgililer Günü dolayısıyla son derece keyifli bir etkinliğe imza attı. Zorlu ve inatçı lekelerin korkulu rüyası Pril, lezzet dünyasının önde gelen blogger’larını Doors Akademi’de Sevgililer Günü’ne Özel Lezzet Atölyesi’nde bir araya getirdi. Yeni nesil Pril 3’lü Güç Nar ve Pril Multi-Perfect Jel’in de tanıtıldığı aktivite,11 Şubat 2013 tarihlerinde gerçekleşti. 
Hanımların mutfaktaki en büyük yardımcısı olarak, onlara her zaman bulaşıkta en özel çözümler sunan Pril, lekeleri çıkarmadaki iddiasını bu kez Sevgililer Günü’ne özel lezzetlerde de ortaya koydu. Pril, internet dünyasının önde gelen blogger’larını Doors Akademi’deki Sevgililer Günü’ne Özel Lezzet Atölyesi’nde buluşturdu. Henkel’den Pril Marka Müdürü Beçhan Sayıner’in de katıldığı etkinlikte blogger’lar; Şef İdil Şanal ve Şef Tayfun Doğutürk eşliğinde Aşk Bahçesi (Narlı Cevizli Salata), İtalyan Öpücüğü (Risotto  - Fırınlanmış Çeri Domates Ve Taze Krema & Bonfile Eşliğinde) ve Kalpten Kalbe (Reçelli Kalp Şeklinde Sevgililer Günü Kurabiyeleri) isimli tarifleri hazırladı. Pril 3’lü Güç Nar ve Pril Multi-Perfect Jel’in tanıtımının ardından bulaşıklar yine Pril ile yıkandı. Böylece blogger’lar, Pril’in etkili leke çıkarma gücünü kendileri deneyerek görmüş oldu.

8 yorum:

sihirlirloklava dedi ki...

çok güzel bir etkinlik olmuş:))

SEVALCE LEZZETLER dedi ki...

Günaydın İncim,
Seni orada gördüğüm anda ki mutluluğumu anlatamam:)
Harika bir gündü.Pril'e ve Müge hanıma bu güzel etkinlik ve bizleri buluşturduğu için ne kadar teşekkür etsek azdır:)
Motive düşme konusunda sana katılıyorum.Ben de o durumlardayım çünkü.
Dünkü buluşmamız ve o güzel atfosfer bizi inşallah canlandırır:)
Sevgilerimle öpüyorum canım...

ebrununmutfagindan dedi ki...

Tüm etkinlikler İstanbulda oluyor Ankaraya gelen yok ne güzel çok keyifli geçmiş süper

Unknown dedi ki...

gerçekten de keyifli bir gündü sizleri görmek te çok hoş oldu:)

Egeden Tarifler dedi ki...

Biz de bir gün sonra oradaydık, keşke tanışabilseydik :)

ebrupisiriyor.blogspot.com dedi ki...

Çok keyifli bir gündü umarım farklı etkinlerde tekrar biraraya geliriz. Selamlar, sevgiler...

ebrupisiriyor.blogspot.com dedi ki...

İnci Hanım böyle güzel bir organizasyonda sizinle tanıştığım için çok mutlu oldum. Tekrar görüşmek üzere, sevgiler...

vişnap dedi ki...

İncim ne güzel böyle etkinlikler .Tanıdıklarınla bir araya geliyorsun yazışıp tanışmadıklarınla tanışıyorsun,keyifli saatler geçiriyorsun çok güzel etkinliklerden biri olmuş prilin etkinliğinde canım sevgilerimle..