26 Şubat 2015 Perşembe

BERNARDO DAVET SOFRALARI

Aile sofralarımızdır her akşam bizi buluşturan; dostlarımızı ağırlarız o sofralarda, en kıymetlilerimizi… Kutlamalar; gözaydınlar; hoşgeldin yemekleri… En güzel anılarımızı biriktiririz. Masa başı sohbetlerimiz hiç bitmesin; dostlarımız hiç eksilmesin isteriz. Anneanne yadigarı yemeklerimizi o sofralarda sunar; bereketi bol olsun diye dualarımızı ederiz...
BERNARDO’DAN ‘DAVET SOFRALARI’ KİTABI
Bernardo “davet sofraları”nın kitabını yazdı
Sofra Tasarım Uzmanı Bernardo; ‘’Davet Sofraları’’ kitabının lansmanını bir workshop’la kutladı. Usla Lezzet Akademisi’nde gerçekleşen workshop’da, önce yemekler pişirildi; sonra Bernardo tarafından özel tasarlanan sofrada sunularak tadımı yapıldı…
9 farklı davet sofrası ve örnek menü ve tarifleri
Mutluluk sofralarınızın tanığı Bernardo; hayatımıza kattığı o mutluluklar nesiller boyu hiç eksilmesin, değeri hep bilinsin diye işte o davet sofralarımızın kitabını yazdı. “9 bölümden oluşan Bernardo Davet Sofraları Kitabı”nda; kahvaltı sofrası, nişan sofrası, 5 çayı daveti, balık sofrası, bayram sofrası, diş buğdayı sofrası, doğumgünü sofrası, makarna partisi sofrası, yılbaşı sofrası gibi kültürümüzde en fazla yeri olan davet sofralarının örnek masa tasarımlarını, menülerini ve tariflerini bulabilirsiniz.
Bernardo Davet Sofraları kitabında davet planlamasından sunuma, mönü hazırlığından yemek takımı seçimine, servis takımlarından kadeh seçimine; dekoratif ipuçlarından kadar sofra düzenlemesinin tüm incelikleri ve sofralara uygun tariflerle birlikte anlatılıyor.
Bernardo, yeni kitabının lansmanını Usla Lezzet Akademisi’nde bir workshop’la gerçekleştirdi. 3 gün süren workshop’lara gazete ve dergilerin editörleriyle yemek bloggerlar’ı katıldı. Örnek menüdeki yemekler birlikte pişirildi; Bernardo tarafından tasarlanan sofralarda özenle sunuldu ve keyifle tadıldı.
 Bernardo Davet Sofraları Kitabı Künyesi
Tarifler ve Yemek Stilisti – Ayşe Karatay
Fotoğraf – Süleyman Kaçar
Dekorasyon Stilisti – Ebru Kılıç Solmaz/Selmin Ünver Eser
Kitap Tasarımı – Hezarfen İletişim
Genel Organizasyon ve Yapım – Bernardo Pazarlama ve Görsel Tasarım Ekibi
www.bernardo.com.tr
facebook.com/BernardoTurkiye
Basın iletişimi için: TILSIM İLETİŞİM / Tel: 0212 241 08 18
Gizem Ataman / gizem@tilsimpr.com

1 yorum:

sibelyalcincom dedi ki...

Çok keyifli bir gündü sevgiler