12 Haziran 2012 Salı

FİKRİMÜHİM & TEFAL DONDURMACIM İLE YAZ'A MERHABA


Tüm değerli misafirlerime selamlarımı ve sevgilerimi gönderiyorum.İlk baharın son ayındaki yoğun yağmurlardan sonra yok yok bu yıl sıcakları bulmamızdan umudumu kaybedip yoğun aktivitelerime koşturup dururken aynı zamanda deve kuşu gibi başımı kuma gömmüşüm:))
taki Can dostlarım Fikrimühim Ve Tefalden "Yaza merhaba partisi "daveti alıncaya kadar.
Ne oluyor yaz mı geldi,ne zaman geldi :))ben  oyalana durayım  "TEFAL " çok çalışmış ve
TEFAL DONDURMACIM makinasını  icat etmişler:)
Kuruçeşme Aşşk kafede bir grup blog arkadaşlarım ile birlikte  Ürün müdürleri Zümrüt ve zeynep hanım  Tefal dondurmacım makinasını ve onunla hazırlanmış çeşit çeşit dondurmaları bize  tanıttılar.
Tefal dondurmacım ile evde dondurma hazırlamak bu kadar mı kolay diye  şaşırdık doğrusu.
O kadar çok çeşit dondurma ve sorbeler hazırlanmış ki  bir ara sayıyordum tadım yapmaktan  vazgeçtim:)Pişmaniyeli,Balkabaklı,tiramisulu,çizkekli ,maraş usulü dondurmaların tadı hala damağımda arkadaşlar:))hazırlaması hem çok kolay hem de çok lezzetli olmuşlardı.
Elbette özlediğimiz dostlarla ,enfes dondurmaları sohbetler edilerek yenilmesi  paha biçilemezdi:)
Yeni olan herşeye merakımı hepiniz biliyorsunuz:) benimde böyle bir aletim mutfağımda olmalı:)) dondurmacım ile evde nasıl kolay ve sağlıklı dondurma hazırlanır en basit reçeteler ile sizlere anlatacağım.Öyle görünüyor ki bu yaz bo bol  gönül rahatlığı ile dondurma tüketeceğiz:))
Bu güzel güne beni de davet eden aynı zamanda muhteşem ev sahipliği ile ağırlayan Fikrimühim ve Tefal'e  Ürün grup müdürü Zümrüt hanıma ve Ürün müdürü Zeynep hanıma  vede  fikrimühim Renan'cığıma :)çok teşekkür ederim.
En kısa sürede görüşmek üzere...




4 yorum:

lezzettabağı dedi ki...

Canım kısa bir ayrılıktan sonra dostlarıma merhaba demek istedim. ben yokken ne güzel şeyler paylaşmışsınız. Dondurma makinasını benim de incelemem lazım dışardan belli bir marka dışında yemiyoruz. yazı sorbeler en favori ikramlıklardır. paylaşımlarda görüşmek üzere sevgilerimi bırakıyorum.

İnci Yemek dedi ki...

Şükrancığım bende gerçekten çok özledim blog arkadaşlarımı:)uzun zamandır yoğunluktan pc.ye oturmaya ve sizleri ziyarete gelemiyordum.
Bu arada yeni yeni haberler ve güzel paylaşımlarla geri döndüm:)
Tefal dondurmacım makinasını mutlaka incelemelisin evde dondurma hazırlamak ayrı bir zevkmiş:)herkese tavsiye ederim.
sevgiyle öpüyorum canım seni...

Tümay Öztürk dedi ki...

Dondurmaya doyduk diyebilir miyiz:)))

GÜLDEN-PETRA ÜRÜNLERİ dedi ki...

HEMEN ÇOCUKLARI GÖNDERİYORUM. CANIM ÇEKTİ VALLA