Bu pasta oktay usta tarifi ,muhteşem bir tat olmuştu tavsite ederim.Ebrucuğumunda ellerine sağlık.
Malzemeler;
3 paket pötibör büsküvi
1 su bardağı süt
100 gr tereyağ
1 su bardağı şeker
4 çorba kaşığı kakao
istenirse fındık
ÜZERİNİN SOSU İÇİN:
1Kutu krema
100 gr bitter çikolata veya
1 su bardağı damla çikolata
Hazırlanması:
tereyağını eritin kakao,süt , şeker ile karıştırın içine (istenirse fındık ve 1 tane muz koyulabilir)
iri kırılmış bisküvileri ilave edip karıştırın koyu ise süt ile yumuşata bilirsiniz.
kelepçeli bir kalıbın dibine iyice bastırın.Üzerine sos döküp soğuyunca servis edin.
SOSUN HAZIRLANIŞI:
1 Kutu kremayı kaynatın içine çikolatayı ekleyip ateşten alın karıştırıp bisküvilerin üzerine dökün.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder