24 Mart 2009 Salı

Yoğurlu Kabak İçi


Herkese merhabalar bugün genellikle kabak dolması yapdığında kalan içi nasıl değerlendiririz
den kolay bir salata tarifi vereceğim. Kolay gelsin.
Hazırlaması şöyle kabak içlerini bıçak ile biraz küçültün ve fazla suyunu sıkıp tavaya alın,üzerine bir tane sivri biber küp küp doğrayın 1-2 yemek kaşığı sıvıyağ döküp kapağını kapatın,ara sıra karıştırın. Soğuyunca sarımsaklı yoğurt döküp kırmızı biberli yağ gezdirin
afiyet olsun.Tuz koymayı ben unuttum siz unutmayın.

4 yorum:

meltemmutfakta dedi ki...

yorumunuz ve ziyaretiniz için teşekkür ederim.Çok lezzetli görünüyor.ellerinize emeğinize saplık.
sevgiyle kalın,

www.meltemmutfakta.com

Öznur dedi ki...

Evet iyi bir değerlendirme olmuş. Ellerine sağlık inci Abla.

SİHİRLİ OKLAVA dedi ki...

Biz ev hanımları böyle yaratıcıyız işte:))ellerine sağlık canım..gerçekten insan atmaya kıyamıyor.sevgiler

ahsapboyaci dedi ki...

ellerine sağlık arkadaşım hayırlı akşamlar